Farurile de ceata…

22 feb.

Iar nu am scris de mult pe blog…

Astăzi am fost la Lugoj, la șefi, dar nu despre asta voi scrie, ci despre cu totul altceva.

În România, țara fără drumuri, (mamă ce îmi place cum sună, dar e realitatea crudă) avem o mulțime de șoferi MITOCANI, îmi cer scuze ca sunt brutal, da’ chiar nu știu cum altcumva să numesc specimenele dintre scaun și volan din România.

La noi poliția română este vijilentă, cred că singurul lucru pe care știu să îl facă este să se așeze după un colț să te pândească și daca ai 60,1 km la oră să coboare burtosul să își ceara actele și să se întoarcă fericit că și-a făcut targetul.

Sunt o mulțime de alte probleme cu care se confruntă sistemul de condus din România (chiar le dau circumstanțe atenuante șoferilor care în localități o mai calcă, nu de alta dar de multe ori în afara localităților nu poți merge cu mai mult de 60 de km/h fără să îți avariezi mașina), și una din ele care pe mine mă termină nervos este faptul că umblăm cu farurile de ceață.

Deci… azi de dimineață am plecat la autobuz cu mașina personală (asta e altă poveste ca datorită salariului mărit cu 11% sub nicio formă 15% am ajuns șofer de duminică) și pe drum un “tractorist”, nu tractorist tractorist, era unu cu mașină străină umbla cu farurile de ceață, iar când le-am aprins și eu ca să îi arăt că dețin așa ceva omu’, foarte politicos fiind mi-a pus faza lungă în ochi.

Acu în concluzie: dragi posesori de mașini cu faruri de ceață, știm că dvs. ați plătit niște bani în plus pentru acele faruri, dar ele se folosesc exclusiv atunci când e ceață și vreme urâtă, pentru că dacă le folosiți în alt context, probabil că nu știți că de aia vă explic, îi deranjează pe cei din fața dumneavoastră, și trecând peste faptul că sunteți “jmecheri” nu dați decât dovadă de proastă creștere, lipsă de respect pentru ceilalți participanți la trafic și așa cum spuneam mai sus mitocănie. Dragi purtători de șapcă albă și “jacă” verde fluorescent, ceea ce fac mitocanii care în condiții de drum bun umblând cu farurile de ceață pornite se cheamă contravenție și se pedepsește cu vreo 6 puncte de penalizare, dacă nu mă înșel, așa că scumpii mei burtoși, scoate-ți-vă sistemul de operare (MS-DOS) din Loganurile de 70000 de euro (ce glumă bună, la banii ăia fac o casă și mai și trăiesc vreo 3 ani fără griji – să ne trăiască conducătorii) și mai pândiți adevăratele probleme din trafic nu proștii care calcă pe pedala înainte de curba în spatele cărora v-ați postat.

Hai numa’ bine că deja m-am enervat iar…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: