Geanta de drum

12 oct.

Hmmmm… plec la drum și-mi trebe jantă, asta da dilemă, ce fel de geantă, ce mărime, ce model sau ce fel aș alege, asta e o problemă la mine, pentru că cei din anturajul meu mă știu: am două mari caracteristici, prima ar fi că întotdeauna îmi pun un bagaj exagerat de mare cu mine, oriunde eu mă duc trebuie să iau lucruri mai multe decât îmi vor fi necesare, întotdeauna mă întorc cu haine nepurtate în geamantan, a doua ”problemă” a mea este faptul că aproape întotdeauna uit câte ceva util. Ca să vă conving că este drept ce fac am să vă spun vreo două întâmplări care să vă elucideze și pe voi cât de aerian sunt.

Prima este plecarea mea în Anglia. Aici problema și dilema mea cea mai mare a fost că trebuia să mă încadrez cu toate lucrurile într-un rucsăcel mic, pentru că mergeam cu avionul și mno, bagajul la cală costă și e chiar inutil aș putea spune atunci când mergi 3 zile într-o vizită. Așa că am fost nevoit să mă încadrez în aceste măsuri ultramici și extrem de dificile de încadrat pentru mine, dar cumva am reușit, să umplu un rucsăcel cu lenjerie intimă cat ar purta un om în trei săptămâni, lenjerie cu care bineînțeles m-am întors acasă, cu (d)efecte personale de-a mele, pe care nu le-am folosit deloc, și am uitat evident lucruri importante ca: încărcătorul de maşină pentru telefon (ne+am întors cu maşina şi eu aveam telefon cu GPS, DEAGABAAA!!!) şi suportul (tot de maşină) pentru telefon, astfel că datorită uitării / dezorganizării mele a trebuit să venim în goană, să nu ne pierdem de cărăușii noștri care aveau GPS (și uite așa am ratat eu și un mic Road-Trip, pe care l-am transformat în fast-trip).

Cea de a doua întâmplare a avut loc în vara aceasta când am plecat la mare, aici aveam să mă încadrez într-un geamantan decent, nu foarte mare, dar OK, doar mergeam o săptămână, nu plecam în armată. Bineînțeles că și aci am făcut-o de oaie, rău de tot. Am început să fac bagajele și am băgat, 10 miliarde de perechi de chiloți că poate vine vreo furtună soalară și rămân în Bulgaria și mno nu poți rămâne în vremuri apocaliptice cu izmenele murdare, am pus 10 perechi de șosete (și nu am purtat nici măcar una că toată ziua am fost încălțat în șlapi), o pereche de pantofi sport (pe care i-am purtat o singură dată), o pereche de sandale pe care nu le-am purtat deloc, o geacă de ploaie (n-a fost niciun strop de ploaie timp de 7 zile), 2 perechi de pantaloni lungi, una pentru ocazii (n-am fost decât la plajă și înapoi) și una în caz că era frig (seara era 20 de grade – no need), și uite așa am plecat cu un geamantan plin cu nimicuri și am uitat (SURPIZĂ!!!) aparatul foto, chestia de care aș fi avut nevoie tot la 5 minute. Iată cum pot să vă ofer și acest al doilea exemplu de cât de bun organizator de bagaje sunt. Poate ce ar mai trebui menționat e că, în niciunul dintre aceste voiaje nu am fost cu Ioana (soția mea), care de altfel, deși se mișcă mai ”femeiește” organizează foarte bine bagajele (da să nu îi ziceți asta că i se suie la cap Complice).

Așa… și acu că v-am făcut curioși de bagaje (sper ca nu v-am plictisit) am să vă povestesc despre preaminunata promoție pe care am descoperi-o ca și concurent al concursului SUPERBLOG varianta 2011 (pentru care și scriu acest articol), și anume promoția la produsele American Tourister, oferită de către Real, și din câte am văzut promoția chiar e tare, adică merită, pentru că produsele chiar au prețuri mici (până și în America, țara unde se produc sunt mai scumpe) si calitatea SUPER MEGA EXTRA BUNĂ. Și așa poate scap și eu de îmi cumpăr niște bagaje de calitate, în care să fiu mai organizat la bagaje.

Superblog 2011 – Etapa 2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: